Biostimulator

Biostimulator

Biostimulator

Biostimulatorer er svært moderne preparater av estetisk og antialdringsmedisin, som tar sikte på dyp rekonstruksjon og revitalisering av huden, samt gjenoppbygge volumet av huden. Biostimulator er ikke det samme som filler.

Profhilo

Profhilo er en injeksjonsbehandling som ved hjelp av en høy konsentrasjon av hyaluronsyre bidrar til å gjenopprette fuktighet og spenst i huden. Den unike, patenterte formelen gjør at kollagen og elastinproduksjonen øker, noe som gir økt fylde og spenst.

Profhilo gir en generell hudforbedring.

De vanligste områdene som kan behandles er:

  • Ansikt
  • Hals
  • Bryst
  • Hender

Gravide og ammende behandles ikke.
Ved hjelp av små nålestikk injiseres Profhilo i små doser i området som skal behandles.

Profhilo har svært liten nedetid. Umiddelbart etter behandlingen kan små rødlige vabler ses akkurat der injeksjonen er satt. Dette vil gå ned i løpet av de første timene etter behandling. I noen tilfeller kan det også oppstå små blåmerker i huden. Disse vil forsvinne i løpet av noen dager, og man kan helt fint dekke det til med make-up dagen etter behandling. Unngå trening og badstu samme dag.

Første gang man behandles med Profhilo – skal man ha 2 behandlinger med ca 4-6 ukers mellomrom. Dette for å sette i gang stimulerings prosessen i huden.
Allerede etter første behandling vil du gradvis se synlige resultater i huden, men det anbefales å ta 2-3 behandlinger for å få optimalt resultat. Hver behandling utføres med 4-6 ukers mellomrom. Ønsker man at resultatet skal være vedvarende, er det også anbefalt å ta 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året etter endt kur. Vi jobber med levende materiale og effekten kan variere fra person til person. Man kan derfor ikke garantere for hvilken effekt du får av behandlingen, eller hvor lenge denne effekten sitter.

Revok50

Revok50 er en biostimulerende behandling som igangsetter hudens naturlige prosesser for å redusere tap av volum, spenst, elastisitet og glød. Huden styrkes, fuktes, strammes opp og rynker reduseres.

Behandlingen passer for dem som ønsker å bedre tørr/livløs hud, arr, fine linjer og volumtap. Revok50 er egnet for å behandle ansikt, hals og brystet, og hender.
Gravide og ammende kan ikke behandles.

Revok50 er ikke en filler og produktet blir ikke liggende i huden. Produktet som injiseres er biokompatibelt og inneholder substanser som kroppen ikke lenger selv produserer i riktig form eller mengde. Etter ca.12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte.

Du kan bli rød og få noen blåmerker, men dette forsvinner som regel raskt.
Det anbefales en oppstartskur på 2-4 behandlinger med 1 måneds mellomrom. Noen vil kun trenge 2 behandlinger mens andre vil trenge 4 for optimalt resultat.
Deretter 1-2 vedlikeholdsbehandlinger i året. 

HArmonyCa

HArmonyCa™ kan hjelpe deg å få en umiddelbart strammere og sunnere hud.
Dette er en helt ny behandling som kombinerer to velprøvde og trygge komponenter. Det unike er hva behandlingen utretter av hudforbedring ved å kombinere disse to behandlingene til en hybridbehandling
HArmonyCa™ er en blanding av både filler og biostimulering. Det vil si at det er en hybrid som kombinerer Hyaluronsyre (HA)og kalsimuhydroxyapatitt (CaHA).

Dette gjør at produktet gir et umiddelbart løft ved hjelp av HA samt en langvarig effekt knyttet til CaHA som igangsetter ny kollagenproduksjon. I tillegg vil du de neste 6-12 mnd vil du oppnå en synlig og tydelig forbedring av hudens fasthet og elastisitet.
Produktet er testet i Norge av noen få behandlere siden starten på 2022 og resultatene er lovende.
Resultatet varer vanligvis i 1-2 år.

Huden blir strammere, fine linjer dempes og man får en generell hudforbedring over tid.
Behandlingen gjøres ved at en injiserbar hybrid filler som kombinerer kalsiumhydroxyapatitt (CaHA) med Hyaluronsyre (HA) injiseres i bakre del av ansiktet (kjevelinjen, kinnben og bakre kinn) Behandlingen utføres av kvalifisert helsepersonell med spesialisert opplæring i produktet og injeksjonsmåten.
Dette er en injeksjonsbehandling som medfører lite ubehag, og oppfattes ikke som spesielt smertefull. Produktet som injiseres inneholder også bedøvelse (Lidokain).

Umiddelbart etter behandling kan man være noe rød og varm i huden, men du kan uten problem gjenoppta daglige gjøremål med en gang. Du bør ikke trene hardt det første døgnet etter behandlingen. Det er normalt å kunne kjenne det injiserte stoffet i en lengre periode etter behandlingen.
Skulle det oppstå kuler, bør du massere det behandlede området. Det er normalt å kunne kjenne det injiserte stoffet i en lengre periode etter behandlingen. Eventuelle reaksjoner som oppstår i behandlingsområdet forsvinner vanligvis etter 24-48 timer. Hevelse forsvinner i løpet av en uke.

Bivirkninger
Vanlige bivirkninger er forventede reaksjoner som erytem (rødhet), ødem (hevelse), smerte, ømhet og kløe.
(Statens helsetilsyn vurderer at enhver gjennomtrenging av huden med for eksempel sprøytespiss, innebærer en risiko for infeksjon, blødning, utilsiktet vevsskade og eventuelle senfølger av dette. Ved nålestikk foreligger dessuten alltid en fare for vasovagal synkope)