Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som gir huden næring og vitalitet. Gjennom små injeksjoner tilføres huden kompleks næring bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Kombinasjonen av næringsstoffene og små stikk i hudens overflate bidrar til å stimulere hudens gjenoppbygging (kollagensyntese). 

Huden revitaliseres, styrkes, fuktbalansen gjenetableres og får ny glød, samtidig som man kan minske synligheten av fine linjer, arr og pigmentflekker.

Denne behandlingen tilpasses din hudtype og hudtilstand samt dine ønsker for huden. Typiske indikasjoner er ønsket om mer spenst, glød, mer fuktighet, forminske porer og forbedre hudstrukturen. Den kan også redusere mild akne, regulere talgproduksjon, og forbedre pigmenterinng og rosacea.

Turtlepin

Turtlepin teknologien brukes til å injisere individuelt tilpassende virkestoffer ned i huden. Nålehodet består av 19 dobbelt skårede nåler som ”stemples” ned i den øverste hudlaget,noe som gjør at behandlingen kan utføres raskere og skaper mindre traume enn ved bruk av tradisjonelle mesoterapi-nåler. På denne måten blir virkestoffene levert ned i huden der de kan gjøre mest nytte. 

Dette er den perfekte behandlingen for å gi huden din fornyet glød for eksempel i forkant av en spesiell anledning. Det fine med mesoterapi med turtlepin er at det er ingen nedetid, kun litt rødhet i en dag. Behandlingen kan brukes som en enkeltstående boost-behandling eller i kombinasjon med andre behandlinger. For langvarig effekt, anbefaler vi at behandlingen gjentas minimum 3 ganger med 3 – 4 ukers mellomrom.

AquaGold

Gir glød og vitalitet, har god effekt på store porer og fine linjer. Tilfører fukt og bedrer spensten i huden. Strammer opp og minsker små arr. God effekt på talgproduksjon og fet hud. Demper rød hud.
I AquaGold ampullen blandes en skreddersydd cocktail, tilpasset din hud, som inneholder en mengde vitaminer, mineraler, micro-næringsstoffer, liten dose muskelavslappende middel og hyaluronsyre/fuktighet. Innholdet i ampullen stemples ned i huden til 0,6 mm dybde via 20 gullbelagtemikrotynnenåler og sluses ned i det øverste hudlaget.

Dette er en behandling egnet for ansikt, øyeområdet, hals, bryst og hender.
AquaGold behandling er forbundet med lite ubehag og har ingen nedetid. Gir ingen blåmerker, kun en lettere rødhet kan forekomme.

Dette er en behandling som ikke påvirker mimikken i ansiktet eller forandrer på utseende. Også kalt for «rød løper» behandling.